Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve çekicilik şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle ivedi durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içerisinde mevcut insanoğluın ve sair diriların yangın yahut herhangi bir evgin mevki sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme sahip, gestaltlması mecburi, örgüların vazgeçilemez unsurları arasında vaziyet almaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve yaraşır bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı; kişioğlu sağlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok elan yerinde ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere bedelı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanoğlu panik olur ve bulundukları düzı vazgeçme kılmak icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolayca kullanıma ehil olan baplar sayesinde insanların ürkü durumu azalır ve emin çıkış esenlanır.

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani dokumada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında kötü boşaltma sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, tütünın tahliyesini katkısızlayarak insanoğluın elan emin bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Yatay temel ve putrel elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği kucakin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri süflidaki gibidir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı selim itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Kol gestaltsında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç duyulan bu Yangın çıkış kapısı istanbul aparat az çok işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate alınması müstelzim bir özge faktör bile montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, ihtisas gerektiren bir çalışmalemdir ve çoklukla hevesli bir grup tarafından gerçekleştirilir.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı faziletli dayanıklılık gösteren malzemelerden bünyelmış olmalıdır. çoğunlukla yangına dayanıklı çelik yahut bedduaşap malzemeler tercih

Report this wiki page